Vedi mappa Streetview
Apri mappaChiudi mappa

Fattoria, Guimar

Ref. 2H-DR-4124 Prezzo: € 627.900

Finca unica in vendita in una zona privilegiata di Güímar, con viste spettacolari e infinite possibilità

Deze finca van meer dan 8000 m2 gelegen in Güímar, dicht bij alle voorzieningen en op slechts een paar minuten van de snelweg, biedt een werkelijk unieke kans om een pand te verwerven dat bestaat uit een enorm vlak perceel geclassificeerd als landbouwgrond samen met een groot huis voor residentieel gebruik en een aparte woning.
De finca beschikt niet alleen over ruime opslagruimtes die een veelheid aan mogelijkheden bieden, maar heeft ook een eigen watertank die wordt gevoed door zowel regen als normale toevoer en is volledig omsloten door een moderne en elegante hoge muur die privacy en veiligheid garandeert.
Als u binnenkomt via de nieuw geïnstalleerde elektrische toegangspoort, wordt u begroet door een charmant huisje van 40 m2, perfect om te verbouwen tot studio of gastenverblijf, want het beschikt over een keuken, badkamer en woonkamer. Er is ook een kelder.
Op slechts 100 meter ligt het hoofdgebouw van 375 m2, dat onlangs is gerenoveerd en voorzien van parketvloeren. Het onderscheidt zich door zijn grote veelzijdigheid en biedt verschillende gebruiksmogelijkheden omdat het, naast de 150m2 kelder en opslagruimtes in de kelder, drie onafhankelijke ingangen heeft om drie huizen met unieke kenmerken te bieden.
Het eerste huis biedt een lichte en ruime woonkamer met hoge plafonds, een badkamer en een kamer die ideaal is als kantoor of slaapkamer. Het heeft ook toegang tot een terras om van het buitenleven te genieten.
Het tweede appartement heeft een gezellige woonkamer, een aparte keuken met uitzicht op zee en een complete badkamer met douche. Op de bovenverdieping komt een grote slaapkamer uit op twee terrassen met prachtig uitzicht over de hele finca, de bergen en de zee.
De derde woning is verdeeld in een ruime woonkamer met toegang tot een overdekt terras met uitzicht op de zee en de finca, een aparte keuken met uitzicht op de bergen, een complete badkamer en twee slaapkamers met inbouwkasten en hoge plafonds.
De kelder van het hele hoofdhuis bestaat uit een voormalige wijnkelder en verschillende opslagruimtes met daglicht, waardoor er extra ruimte is om aan te passen aan uw behoeften.
Mis deze unieke kans niet om een zeer bijzonder pand te verwerven in een rustige en natuurlijke omgeving met veel privacy en spectaculair uitzicht, gelegen op een hoogte van slechts 200 meter boven zeeniveau.
 
Contattaci

Dettagli della propietá

Prezzo € 627.900
Anno di construzione1989
Camera da letto 4
Bagno 3
Taverna 1
m² interna 565 m²
m² exterior 7736 m²
m² Terrazza fino a 50 m²
m² superficie totale (interni + terreno) 8111 m²
Cantinetta 1
Posto macchina 1

Caratteristiche della propietá

  • porta automatica del garage

Il suo commeciale

Robert Dorothee

Dorothee Robert

0034 628 608 469
0034 822 070 030

Terrazas Del Duque
Av. Bruselas 18 local 6 18
Adeje

Torna al risultato della ricerca Stampare

piú informazioni su questa propietá

o aggiungi ai favoriti

Propietá simili

Fattoria in vendita Arafo
+
Ref. TOP-AS-510

IN VENDITA Arafo

€ 675.000
Fattoria in vendita
Casa unifamigliare in vendita Barranco Hondo (38510)
+
Ref. ROA3198

IN VENDITA Barranco Hondo (38510)

€ 670.000
Casa unifamigliare in vendita
Casa unifamigliare in vendita Los Realejos
+
Ref. 2H-AD-4074

IN VENDITA Los Realejos

€ 670.000
Casa unifamigliare in vendita